Sunday, April 12, 2009

Soalan -soalan Lazim (FAQ)

Soalan - soalan lazim (FAQ) :

S: Bolehkah sabun EUMORA digunakan oleh bayi dan kanak-kanak?
J: Sabun EUMORA boleh digunakan oleh semua peringkat umur dari bayi hingga dewasa kerana sabun EUMORA mempunyai pH yang nuetral dan selamat digunakan.

S: Apakah kelebihan lain menggunakan EUMORA?
J: Selain untuk penjagaan muka, sabun EUMORA adalah sabun kesihatan ‘All-In-One’ yang boleh digunakan untuk penjagaan dari hujung rambut hingga hujung kaki (head-to-toe). Anda boleh guna sabun EUMORA sebagai shampoo rambut, merawat masalah kulit dan mencuci seluruh badan.

S: Sabun EUMORA diperbuat dari bahan apa dan adakah dari bahan-bahan yang halal untuk kegunaan masyarakat yang beragama Islam?
J: Sabun EUMORA terhasil daripada bahan pemberian/hadiah dari alam semula jadi dan ratusan herba, bahan organik, hormon tumbuhan, antibiotik semula jadi dan bercantum untuk mengeluarkan satu bahan yang pekat dan kaya dengan bahan-bahan organik semula jadi iaitu ’Moor’. Bahan-bahan organik semulajadi inilah menjadikan ’Deep Moor’ suatu keajaiban therupatik dan wajah menjadi lebih muda serta dapat merawat penyakit. Oleh kerana bahan semulajadi ini maka sabun EUMORA selamat digunakan, suci dan bersih.

S: Kenapa sabun EUMORA mudah dan pantas meresap kedalam kulit kita?
J: Moor yang terkandung di dalam sabun EUMORA telah dikaji dan terbukti bahan ini akan meresap secara mudah kedalam kulit dan tisu, serta kukuh dan kulit akan neutral (natural PH balance) dan menambahkan kelancaran darah kedalam kulit. Sabun EUMORA menggunakan kaedah gabungan unik ‘Moor’ dan faktor Hma (algae) dan kaya dengan herba dan nutrien bergabung dengan kaedah nano yang sangat halus membolehkan bahan-bahan semulajadi menyerap dengan pantas ke dalam lapisan kulit.

S: Adakah sebarang kerosakan muka atau pengelupasan berlaku sekiranya saya guna produk ini?
J: Pengelupasan sebenarnya adalah proses detox (pembuangan toksik dari dalam kulit) selepas memakai sabun EUMORA dan proses ini tidak kronik. Pengelupasan ini tidak jelas kelihatan dan hanya anda yang akan rasa.

S: Apakah kesan yang paling baik sabun ini boleh membantu bayi?
J: Sabun EUMORA sangat berguna dan membantu ruam lampin, gatal-gatal kulit dan mandian untuk bayi.

S: Adakah sabun EUMORA ini boleh digunakan oleh lelaki dan wanita?
J: Ya. Sabun EUMORA boleh digunakan oleh lelaki dan wanita termasuk bayi, kanak-kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

S: Berapa lamakah kesan parut, kusam atau lebam boleh dihilangkan?
J: Bergantung kepada cara dan bilangan penggunaan produk ini, sekiranya anda menggunakan sabun EUMORA dengan kerap dan konsisten maka kesan-kesan akan pudar dan hilang dengan cepat.

S: Bagaimanakah cara-cara menggunakan sabun ini untuk masalah kulit dan badan berbau?
J: Gunakan sabun EUMORA ini untuk mandi dan cuci bahagian-bahagian yang mempunyai masalah tersebut. Anda juga boleh gunakan sabun ini untuk mencuci bahagian ketiak dan biarkan selama 3-5 minit dan bilas. Anda akan dapati bahagian ketiak dan badan tidak akan berbau lagi dan tidak perlu menggunakan deodorant.

PERINGATAN!! : SELEPAS GUNA EUMORA TIDAK PERLU GUNA CLEANSER & TONER LAGI KECUALI MOISTURIZER, SUNBLOCK & FOUNDATION BOLEH DIGUNAKAN (yang tidak mengandungi AHA / bleach).


NOW EVERYONE CAN HAVE BEAUTIFUL SKIN
THE ANSWER IS ONLY USING ONE PRODUCT..:: EUMORA MIRACLE BAR ::..
●European Ingredients ●Hydration MicroAlgae Factor ●Instant Results!
The finished product is not tested an animals and has no animal content